Klantenservice

Onbezorgd in Drievliet, daar gaan we met z'n allen voor! De meeste antwoorden vind je onder veelgestelde vragen. Kom je er online niet uit, neem dan contact op.

Je kunt de datum van je ticket wijzigen tot uiterlijk 2 dagen voor het bezoek. Daarna niet meer. 

Je kunt met het originele ordernummer en e-mailadres de datum van het bezoek wijzigen. In de bevestigingsmail lees je hoe je dit kan doen.

Het is overigens alleen mogelijk om de kaarten te ruilen voor een dag dat de entree even duur, of goedkoper is.

Bij de kassa van Familiepark Drievliet kunt u pinnen en contant betalen. Daarnaast kunt u uw entreebewijs betalen met de VVV Cadeaukaart of VVV Lekkerweg. Creditcards (Mastercard, Visa, American Express) worden eveneens geaccepteerd.

Ja dat is mogelijk. Let op dat je de helderheid van je telefoon maximaal zet en goed bent ingezoomd op de barcode. Screenshots of foto's kunnen niet gescand worden. Om de doorstroom te bevorderen raden wij aan de tickets geprint mee te nemen. 

Heeft u vragen over rolstoel toegankelijkheid en begeleiding? Bekijk hieronder de gids met alle nodige informatie.

 

Je hoeft geen reservering te maken met een flexticket (ticket zonder datum) die je in onze eigen ticketshop hebt aangeschaft. Abonnementhouders hoeven ook geen dag te reserveren. 

Tickets op datum kunnen alleen op de gereserveerde dag gebruikt worden.

Ja, dat kan. Je kunt het terrein bezoeken met je eigen rolstoel of door een rolstoel van ons te lenen. We verhuren rolstoelen aan de kassa. Er geldt een borg van €50,- per rolstoel, die je terugkrijgt wanneer je de rolstoel weer inlevert.
Rolstoelgebruikers mogen met maximaal één begeleider de attracties betreden via de uitgang. De begeleider dient de rolstoelgebruiker zelf te tillen. Onze medewerkers helpen door attracties indien nodig langer stil te zetten of door te assisteren bij het instappen.

Contact

Heb je over het park, je bezoek, gevonden voorwerpen of groepsboekingen? 
Kom dan in contact!

Groepen

Vragen over schoolreisjes of groepsreserveringen, zoals bedrijfsuitjes, sportverenigingen of familie uitjes?

Mail dan naar:
schoolreisjes@drievliet.nl
secretariaat@drievliet.nl

 

Bezoekers vragen

Vragen over je tickets, entree, openingstijden, drukte of gevonden voorwerpen?
 

Mail dan naar:
kassa@drievliet.nl
 

 

Algemene vragen

Heb je andere vragen?
 

 

Mail dan naar:
info@drievliet.nl